COVID, en uw vragen. – Huisartsenpraktijk Noordveld – Tilburg
Header afbeelding
Burgemeester Damsstraat 88 5037 NS Tilburg Tel:013 467 2275

COVID, en uw vragen.

Onderstaande is nog steeds geldig op 27 september 2022.

Bij klachten komt u NIET naar de huisartsenpraktijk.

Bij klachten laat u zich altijd testen. : https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/testen. Vanaf 3 december 2021 mag u bij lichte klachten ook een thuistest gebruiken. Let op:  deze thuistest is bij een negatief resultaat slechts voor 60% betrouwbaar. Bij een positieve uitslag laat u zich testen bij de GGD.

Ga bij klachten altijd in quarantaine tot u de testuitslag heeft ontvangen.

Voor al u vragen rondom Covid boosterpik willen we graag verwijzen naar https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie/aanpak-coronavaccinatie/boostervaccinatie . De assistente heeft geen informatie rondom de boostercampagne. Dit wordt geheel buiten ons om geregeld.

Voor algemene vragen over Covid en de vaccinaties wil ik u verwijzen naar https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie/aanpak-coronavaccinatie.

Herhaalvaccinatie.

De mensen die vallen in de groep 60- en die ook een uitnodiging krijgen voor de griepvaccinatie zullen in de tweede helft van oktober  hier een uitnodiging voor ontvangen. U hoeft hiervoor geen contact op te nemen met de praktijk.